دسته بندی: مقالات کود
برچسب ها: کود, کود آهن, کود آهن EDDHA, کود آهن بیولوژیک, کود آهن سکوسترین, کود آهن سکوسترین NK, کود آهن کلاته, کود ارگانیک, کود اورگانیک, کود برای گیاهان, کود بیولوژیک, کود دهی, کود گیاهان
کمبود آهن سبب کاهش وزن خشک اندام هوایی و ریشه می گردد، نتایج نشان می دهد که کاربرد استفاده از کود آهن در گیاه لوبیا بسیار تاثیر گذار است. عملکرد اندام هوایی و ریشه گیاه لوبیا با مصرف کود آهن بهتر شده و عملکرد مثبتی رادر گیاهان شاهد خواهیم بود. وزن خشک نمونه های لوبیا بعد از مصرف کود آهن مقدار زیادی افزایش نشان داد.
اثر کودهای مختلف آهن با منابع feso4,fe-eddha,fe-edta بر روی گیاه فلفل قرمز نشان داده است گیاهانی که با منبع کود آهن با ترکیب feso44 تیمار شده اند نسبت به دیگر ترکیبات دارای بیشترین وزن خشک میوه شده و هم چنین تعداد میوه نیز افزایش پیدا نموده است.
مصرف کود آهن سکوسترین بر گیاه سویا نیز نشان داد که مصرف مقدار آهن در سطح خاک باعث افزایش وزن ماده خشک گیاه می گردد.
مصرف کود آهن کلاته بخصوصا نانود کودهای کلاته شده بر پارامترهای مختلف رشد و آنزیم اکسیدان درگیاه ریحان نشان داد که مقدار رشد از جمله وزن تر ساقه گیاه، وزن تر برگ گیاه، وزن تر ریشه، وزن خشک اندام هوایی و هم چنین وزن خشک ریشه وو مقدار طول ریشه نیز به شکل معنا داری افزایش نشان می دهند.
عملکرد دانه با مصرف کود آهن در گیاهان بوته ای
در اکثر گیاهان بررسی شده با مصرف کود آهن در مقدار، تعداد، وزن و اندازه دانه ها عملکرد بهتری در گیاه دیده شده است. در بیشتر موارد مصرف نانو کود آهن نسبت به کود آهن سکوسترین عملکرد بهتری را بر روی دانه می گذارد علت بالا بودن این بخش نیز این قضیه است که مصرف نانو کود آهن کلاته مقدار، سرعت و زمان آزاد سازی آهن را با توجه به نیاز گیاه به این عنصرانجام می دهد و همین قضیه باعث می گردد طی بازه زمانی زیاد عملکرد کود در خاک و برروی گیاه اثر گذار بوده در صورتی که استفاده از کود آهن سکوسترین این تعامل را نسبت به نانو کود آهن نمی تواند داشته باشد.
منبع: مصرف کود آهن در گیاهان بوته ای
کود کود گیاهان کود گیاهان آپارتمانی کود گلهای آپارتمانی کود گیاهان خانگی
کود گیاهان زینتی کود کاکتوس انواع کود کود گلدان کود باغچه
کود کمپوست کود زیستی کود ارگانیک کود آهن کود آهن برای گیاهان
کود بیولوژیک کود آهن بیولوژیک کود اورگانیک کود هیومیک اسید